Wie zijn wij &

Waaruit bestaat onze dienstverlening?

Bikegarant+ is een onderdeel van MVS Motormakelaardij (MVS). MVS is een dienstverlener voor advies, bemiddeling en garantie in de markt van gebruikte motoren (www.motormakelaar.com). Wij vinden het belangrijk om u informatie te geven over onze dienstverlening.

Bikegarant+ is ontstaan vanuit de vraag naar zekerheid bij de aanschaf van gebruikte motoren. Bikegarant+ geeft de koper, door het door een expert opgemaakte beoordelingsrapport, inzicht in de technische staat van de aangeboden motor of scooter. Daarnaast krijgt de koper standaard 6 maanden garantie, zekerheid dat hij of zij niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan. 

Bikegarant+ is beschikbaar voor alle motoren en scooters tot een leeftijd van 10 jaar en een kilometerstand van 80.000.

Wat is Bikegarant+?

Bikegarant+ bestaat uit twee onderdelen:

Uw motor of scooter wordt door een expert op meer dan 40 punten technisch beoordeeld. Hiervan ontvangt u digitaal een beoordelingsrapport die u kunt gebruiken bij het verkopen van uw motor of scooter.

Door de technische beoordeling van Bikegarant+ onderscheidt uw motor of scooter zich van anderen en laat u zien dat hij in goede staat is. Wel zo fijn voor de koper om deze informatie inzichtelijk te hebben. Zo verkoopt u uw motor of scooter sneller!

Zelfs met zorgvuldig en nauwgezet onderhoud kan pech niet altijd worden uitgesloten. Door de 6 maanden garantie van Bikegarant+ zijn u en de koper beschermd tegen onverwachte reparatiekosten. Via onderstaande button krijgt u meer informatie over de garantie. Deze garantie is tegen meerprijs uit te breiden naar 12 of 24 maanden. 

Technische beoordeling

Waaruit bestaat de technische beoordeling?

De technische- en optische staat van de motor wordt gecontroleerd op meer dan 40 onderdelen. Naast de beoordeling op deze 40 onderdelen, wordt er ook een proefrit gemaakt met de motor en kijken onze experts naar de onderhoudshistorie. Ook wordt er een inschatting gemaakt van het te verwachten onderhoud indien dit van toepassing is. De beoordeling wordt gedaan door een van onze met zorg geselecteerde beoordelingslocaties.

Deze beoordelingslocaties zijn motoronderhoud- en reparatiebedrijven die voldoen aan de criteria: kwaliteit, servicegerichtheid, hoogstaande technisch kennis en passie voor motoren. Ondanks de grote zorgvuldigheid waarmee de beoordeling plaatsvindt, blijft dit een momentopname en kunnen er om die reden geen rechten aan worden ontleend. Wij coachen onze beoordelingslocaties doorlopend op het uitvoeren van een correcte technische beoordeling van uw motor of scooter. Dat is onze zorg voor kwaliteit!

U ontvangt digitaal een beoordelingsrapport, waarin alle bevindingen van de technische beoordeling opgenomen zijn. Dit rapport kunt u gebruiken bij de verkoop van uw motor of scooter. 

Garantie

Wat houdt de garantie in?

Zelfs met zorgvuldig en nauwgezet onderhoud kan pech niet altijd worden uitgesloten. Door de 6 maanden garantie van Bikegarant+ zijn u en de koper beschermd tegen onverwachte reparatiekosten. Deze garantie is tegen meerprijs uit te breiden naar 12 of 24 maanden. 

De garantieverzekering biedt dekking tegen onverwachte reparatiekosten. In aanmerking komen motoren die niet ouder zijn dan 10 jaar of motoren een kilometerstand van maximaal 80.000. Via onderstaande button krijgt u meer informatie over de garantie.

Om met Bikegarant+ een kwalitatief goede garantie te kunnen bieden, brengen wij de garantie onder bij CG Car-Garantie Versicherungs-AG (Cargarantie). Cargarantie is al meer dan 45 jaar lang een van de meest ervaren en toonaangevende garantiedeskundigen in Europa. De garantieverzekering biedt dekking tegen onverwachte reparatiekosten.

Technische beoordeling

Altijd bij u in de buurt

In het hele land zijn er locaties die met zorg door ons geselecteerd zijn om de technische beoordelingen uit te voeren. Deze locaties voldoen aan de kwaliteitseisen en voorwaarden van Bikegarant+ en zijn opgenomen als Bikegarant+dealer om u te kunnen voorzien bij het technisch beoordelen van uw motor, verhelpen van eventuele garantiegevallen en als servicelocatie voor het laten uitvoeren van het onderhoud van uw motor of scooter.

[wordpress_store_locator]

Kosten

Wat zijn de kosten?

U betaalt eenmalig een bedrag voor Bikegarant+ van € 375,- inclusief BTW.